Specialist in waterbodemonderzoek


Marine Sampling Holland B.V. (MSH) is gespecialiseerd in onderzoek van onderwaterbodems: van de diepzee, rivieren en meren tot in havens en kanalen. 

Het onderzoek kan bestaan uit:
             logo MSH sonderingen met het Manta of mini sondeerapparaat
   logo MSH bemonstering met speciale bemonsteringsapparatuur
   logo MSH laboratoriumonderzoek in ons geotechnisch laboratorium
 

Wij werken samen met onze zustermaatschappij Wiertsema & Partners B.V. in Tolbert, een ingenieursbureau gespecialiseerd in o.a. geotechnisch, geohydrologisch en milieukundig onderzoek en advies. Wij beschikken samen met Wiertsema & Partners B.V. over een geavanceerd geotechnisch laboratorium.

Vanaf 1 april 2011 hebben Wiertsema & Partners en BK Groep gezamenlijk de activiteiten van Bouwlab en het zusterbedrijf Curaçao Milieuadvies voortgezet. Het nieuwe bedrijf is genaamd: Civil, Environmental & Geotechnical Engineers Caribbean, kortweg CEGE Caribbean.

In 2016 is in nauwe samenwerking met Ravensrodd Consultants Ltd het nieuwe zusterbedrijf SEMASO opgericht. SEMASO is gespecialiseerd in sediment management oplossingen voor havens en vaarwegen in kustgebieden over de wereld.

Tevens zijn wij lid van de Dutch Ocean Group, een groep van bedrijven en instellingen actief in de verzameling, verwerking en analyse van de zeebodem, zeewater en atmosferische gegevens voor offshore projecten, kustontwikkelingen en beheer.

Bij ons bureau staan veiligheid en kwaliteit tijdens de werkzaamheden hoog in het vaandel. Wij beschikken daarom over de benodigde certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteitsborging.